Andra januari 2009

Känns som alltid lite konstigt att skriva nya siffror i början på året, ibland glömmer jag till och med bort att byta ut den sista siffran mot den nya. Nu är ändå 2009 här för att stanna och jag tycker att jag har börjat rätt så bra ändå. Vågen är fortfarande inte här, men så är också bilen död. Så fort vågen har kommit hit ska jag skämmas järnet medan jag skriver ut min vikt för alla att beskåda. Hujeda mig. Men ska något sätta fart på mig så måtte detta kunna funka.

Fick dock en ofrivillig promenad idag när jag lämnat bilen i garaget. Far och gudfar tyckte att jag och Ciara nog behövde en liten promenix. Varför den var ofrivillig ?
- Jag hade bara sovit några timmar då jag och Mattias varit uppe och spelat Fable II hela natten.
- Det var säkert över - 10 C ute.
- Jag var klädd för att bara hämta Ciara nerifrån gatan.

Anyway. Hem kom vi ju. Nerkylda till tusen. Men motion är motion ! Efter det fick jag i mig ett grönt äpple innan jag hoppade i säng och slaggade några timmar uppklädd som en michelingubbe. Till enda mål mat idag käkade vi tacos. Mina hade lite köttfärs, massa sallad, gurka, tomat, majs, lök, salsa och ost i sig. Utsökt gott ! Inbillar mig även att det är oerhört nyttigt för en. Till det dracks det juice från Bravo. Senare på kvällen drack jag ett glas cola (det är helg nu !) och åt en riskaka. Inte så tokigt ändå eller hur ? Mattias erbjöd mig en chokladgroda, men se där, jag hade stamina nog att påpeka för honom att det är godis vilket är bannat som födogrupp hos moi.

Jag ska försöka få igång mina nyttiga matvanor ordentligt nu. Ska börja imorgon med att äta frukost, lunch och middag. Lunchen är jag lite skeptisk till ifall vi får in i våra rutiner än så länge, men det är målet i alla fall.

Haha. Mattias sitter och spelar Fable II just nu (vilket är mitt spel som jag nästan spelat klart) och hunden i spelet skällde på några rövare. Ciara ställde sig och blängde in i tv:n några minuter innan hon muttrade lite och lade sig ner för att hålla vidare koll. Hon är bra söt ibland, hunden min. =)

Nehepp, nu börjar det bli riktigt sent här. Fablenatten har ju börjat, kan ju inte sitta här och blogga. ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0