En kort dag

Hade jättesvårt att sova inatt. Kliade mig som tok, som jag brukade jag förr. Kliade i flera timmar och kunde inte sova. Tillslut fick Mattias nog och erbjöd sig nobelt nog att hjälpa till att smörja mig på ryggen. Var snustorr över hela kroppen. Inte undra på att det kliade..

Somnade tillslut kl halv 10 (på morgonen!) och sov hela dagen.. Jeezuz. Inte klokt hur man slösar bort dagens få soltimmar. Bättring på detta nu ! Får ta och smörja huden på kvällen innan jag lägger mig så slipper jag ligga vaken flera timmar.

Mor ringde mig vid tolvtiden nångång och sa att jag skulle möta far vid bilen, så han kunde hämta den och fixa handbromsen. Jag var HELT däckad, så jag skickade Mattias istället (som inte var ett dugg mindre däckad, men snäll som han alltid är så ställde han upp). Jag blev väl väckt några gånger av telefonen och Mattias, men det är knappt något jag kommer ihåg ur min djupa dvala.

Med andra ord har jag inte hunnit äta direkt mycket idag. Mattias (som varit vaken hela dagen) var svinhungrig när jag äntligen vaknade, så det blev till att äta middag till frukost. Chili con carne med ris till frulle, det händer inte varje dag. Har inte hunnit käka något mer än det och två riskakor, så det blir inte mycket till matdagbok idag.

Nu väntar sängen ! Tjo !


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0