Gott nytt år!

Jahopp, nu har man skaffat sig en alldeles egen blogg. Nu är man inte längre bara den som skriver ner hundarnas bravader utan nu ska man även plita ner sina egna iaktagelser och vardagsbestyr. Något som jag hade tänkt ta fasta på detta år är min nedrans vikt som jag skjutit upp på tok för länge att göra något åt. Så jag har planerat att göra någon sorts matdagbok/viktkoll här så att jag VERKLIGEN inte kan smita undan..
 
Kan dock inte plita ner vikten idag då min våg befinner sig i min lägenhet och jag i Mattias (där jag egentligen bor och har bott de senaste månaderna). Men så fort jag hämtat den så ska här outas något å det grövsta. =) Skulle ha hämtat både våg och hund (som varit på raketsemester hos mina päron ute på landet) men när vi satt oss i bilen så blev vi varse att handbromsen fryst fast. Hoho. Jättebra start på året minsann. Blev till att pröjsa p-biljett inför imorrn så att den inte blir lappad innan farsan skulle hämta upp den och fixa den.

Nyåret var dock oerhört trivsamt. Vi stack iväg och handlade på maxi innan vi släppte av Ciara hos päronen. Efter det gick vi nyårspromenad  för första gången i våra liv. Det var mycket trevligare än vi hade trott! Även om det var sjukt mycket folk så att man knappt hann med aktiviteterna utmed sträckan. Vi var tvungna att gena så att vi inte skulle missa fyrverkerierna. Vi hann med andra ord inte med att se eldshowen, dansarna och de fyra konstigt klädda skådespelarna. =/ Lite synd. Men stan var jättevacker och fyrverkerierna är bland de bästa jag någonsin sett!

Efter det gjorde vi nyårsmat som bestod av vitlöksbaguettskivor i ugn till förätt och potatisgratäng med gorgonzolafylld laxfilé till mig och gorgonzolafylld fläskfilé inrullad i bacon till Mattias. Gudomligt gott. Till detta avnjöts iskall Asti Cinzano. Mumma ! Så idag har det blivit mest left overs från igår, vilket i sig var trevlans då maten verkligen var bland det godaste jag någonsin har ätit.

För övrigt har jag avlagt ett godislöfte för 2009. Inget godis, inga kakor, inga chips. Undantagen är tårta på födelsedagar och glass (något måste man ju få unna sig). Läsken ska dras ner till bara helger nu i början och sedan till ett absolut noll där också. Wish me luck ! =)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0