Ingen teater

Idag skulle bli en rätt så aktiv dag, men allt blev tyvärr inställt. Promenaden med LK var tvungen att skjutas upp på eftersom hon vaknade upp med feber imorse. Trist. Hoppas på att hon kryar på sig snart så vi hinner träffas innan hon drar hemåt till studierna i Karlstad.

Senare på dagen så ringde Östgötateatern och meddelade att kvällens föreställning av Cabarét tyvärr blivit inställd. Vafan. Det blev ingenting av dagen istället. Vi gick i alla fall ner dit för att boka om biljetterna till nästa torsdag. Hoppas ingen blir sjuk tills dess. Ska bli skoj att gå på teater igen. Var ett helt år sedan sist, höll jag på att säga. Det är bara ett halvt år sedan, kom jag på. Höll på att glömma teatern vi såg på Gotland i somras. I och för sig inte så konstigt att jag höll på att glömma den, jag kommer inte ihåg vad den hette och kommer knappt ihåg vad den handlade om. Den var liksom inte så bra som jag hoppats på. Men Röda Nejlikan vi såg på Östgötateatern förra året var riktigt bra. Hoppas på en sådan repris.

Jag blev lovad av mor att far skulle lämna bilen helt lagad och som ny till mig nu ikväll, men det blev också inställt. Så imorgon får jag förhoppningsvis tillbaka bilen. För övrigt är det rätt så mycket som ska hända imorgon. Alice kommer efter lunch nångång. Jag måste till Komvux för att anmäla mig för vårens kurser. Vi ska tvätta hela dagen. Far ska komma med bilen på eftermiddagen. Jag måste till apoteket för att inhandla lotion till min ack så torra hud som bara skriker efter återfuktning. Och så ville Mattias hyresvärd att vi skulle ha visning runt tre, men det tyckte vi inte riktigt passade, då vi också hade varit tvungna att pressa in disk av mount everest i diskhon och städning av den något negligerade lägenheten. Någongång på dagen måste man ju kunna få äta och pusta ut lite.

För övrigt plockade jag ut min labretpiercing igår ! Jag har haft den i över ett år och den var högt älskad, men tyvärr gjorde den inte underverk för mina tänder. Tandhalsen är blottad på fyra tänder, vilket inte känns som en picnic direkt. Det var dock ett svårt val. Jag älskade verkligen den där piercingen. Den var som en del av mig. Jag identifierade mig med den på ett plan. Den innebar ett nytt blad i min bok, och jag gillade det där bladet. Jag antar att piercingar är det enda ytliga jag lider av. Tillslut blev det en fråga om ytlighet versus hälsa. Och som alltid vinner hälsan. Tyvärr. ;)

För övrigt tog jag bort min helixpiercing (i brosket uppe i höger öra) för ca en vecka sedan, den hade jag haft i flera år. Dessvärre hade den också krånglat i flera år. Jag tröttnade väl tillslut och tyckte att nog är nog. Gör fortfarande lite ont dock, och är fortfarande något svullet. Det lär väl gå bort om ett tag.

Damn, minus två piercingar på kort tid. Får en liten krypande känsla av rastlöshet. Vad ska jag nu pierca då ? Eller tatuera ? Jag ska tatuera mig snart igen, men är inte klar med designen. Jag ser sjukt allvarligt på tatueringar, eftersom de ska sitta där resten av livet. Allt måste vara perfekt. Så då får det gärna dröja ett tag innan jag hittat helt rätt. Piercingar är jag lite mer spontan med, även om jag säkert planerar för det i någon vecka innan eller så.

Nu till maten då. Idag har jag svävat ut lite inom mina egna ramar. Igår kväll med för den delen. Glass får jag äta, och igår kväll tog jag lite glass med frusna jordgubbar. Var riktigt gott. Lite måste man få äta, så man inte bara exploderar en dag och vräker i sig av allt möjligt. Men idag så käkade vi hemmagjord hamburgare, eller ja, hemmagjord och hemmagjord, hamburgarna var köpta, men vi stekte och komponerade dem själva. Och så har jag druckit juice, ätit en halv gurka, ätit ett äpple och en riskaka. Det var nog allt.

Snart läggdags så man hinner med allt imorrn. Tjo !

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0