Ny dag - nya rutiner

Det har inte hänt direkt mycket idag, som vanligt. Vi sov sjukt länge, vilket vi fasen får ta och sluta av med. Måste vända tillbaka dygnet, pronto ! ´Jag har i alla fall varit ute på promenix med hunden min, och så har Mattias och jag gått till Hemköp och handlat förnödenheter. Bestämde mig där att jag ska fixa nyttig frulle för de dagar jag är extra hungrig eller har lite extra tid över. Köpte linfrön och psylliumfrön som jag kan ha på havregrynsgröt. Gick därifrån jätteglad och sprallig över att ha inhandlat grejer till mitt nya hälsosamma liv. ;)

I övrigt missade jag frukosten, men fick i mig rester från min röra igår lite senare på dagen. Käkade det tillsammans med sallad (sallad, gurka, majs, lök, tomat). Sedan gjorde Mattias spaghetti med köttfärssås. What the heck, tänkte jag, och käkade samma. Ibland måste man ju få unna sig något. Hade dock sallad till. Har även druckits God Morgonjuice idag. INGEN cola, då det inte är helg (bara fredagar och lördagar räknas!). Känner mig lite duktig.

En riskaka har förtärts också. Höll på att glömma den. =)

För övrigt är det förjävla kallt ute. -10,7 stod termometern på här. Men farsan sa att det hade varit -24 hos dem ! Galet.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0