Vid fronten intet nytt

Gjorde slag i saken jag babblade om igår - första frukosten på säkert flera månader har dinerats ! All branflingor med lättfil (de hade ingen standardfil på Netto, äter hellre den som innehåller nyttigt fett). Efter det så åts det middag på kvällen som bestod av en av mina smått berömda, eller kanske ökända, röror. Denna hade bulgur, matvete, stora vita bönor, tomatkross med basilika, fetaost och pesto i sig. Mumma för mig, oätligt för andra (läs Mattias). Till detta åt jag även salladen från blivit över från igår som räcker till imorgon också. Svingott ! Efter det har några riskakor slunkit ner tillsammans med ett halvt glas cola (sista dagen på helgen, nu får jag inte dricka mer läsk förrän nästa helg). Några Extra pastilles har jag med sugit på.

Jag tror att det var allt.. Nej, jag har druckit lite Bravojuice också. Tyvärr har den tagit slut så måste inhandla det pronto imorrn !

Mattias sitter som vanligt vid Fable II, och nu har han kommit ifatt mig den jäkeln, så nästa gång får det nog bli jag som får spela lite. Menar, jag har ändå suttit här några kvällar i rad och kollat i timtals på när han har spelat. jag har förtjänat lite speltid nu. ;)

Förövrigt förärade min kusin Tessi mig ett telefonsamtal nu på småtimmarna. Alltid trevligt när man får lite spontalsamtal. Hon satt och festade med hennes karl och några kompisar och kände väl antagligen behov av att umgås lite med kussen hennes. ;) Hoppas att de kan komma till Sverige och besöka oss i sommar, eller så kommer vi till dem i Finland. Mattias måste ju initieras i Finlandssläkten ordentligt snart ! ;)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0