Utflykt

Imorgon bär det av med kanot uppåt barndomstrakterna. Fan, vad skoj detta ska bli! Var ett antal år sedan jag paddlade kanot sist, och Mattias har nog faktiskt aldrig paddlat. Ska bli skapligt intressant detta. Hoho. =P
Så om ni ser två fetlagda personer i en liten kanot med en massa packning mitt på en stor sjö i Östergötland, varav den person med minst hår och skägg som sitter längst bak i kanoten INTE paddlar utan bara åker snålåk, snälla, hojta till då! I så fall har jag en gås oplockad med herrn i huset. ;)

Hur som, vi ska upp mot öarna och njuta av naturen en hel dag. Grilla och sånt också. Först tänkte vi tälta eftersom vi ändå ska ha kanoten i ett dygn, men det är fortfarande liite för kallt för att tälta. Tycker vi. Så vi paddlar tillbaka och sover över hos mina föräldrar för att sedan paddla tillbaka till utgångsplatsen dagen efter. Förhoppningsvis fixar vi en massa bilder som ni kan få ta del av senare i veckan!

Var bara en liten snabb uppdatering. I ämnet övrigt så har jag svullat socker idag då morsan bjöd på mors dag-tårta. Den var fasligt god, så jag tog två bitar. Hujeda mig! Resultatet av att vika från "dieten" blev att jag tyckte att jag då kunde svulla lite andra saker som man kanske hade byggt upp ett litet sug efter för att på så sätt ta bort suget. McDonald's besöktes och det görs inte om i ett huj. Usch, vad äckligt det är! Tacka vet jag mina hälsorätter istället! Testade dessutom deras Maräng Swiss. Usch och tvi. Nej, vet du vad. Hellre frukt! Skönt att det har vänt så oerhört på bara några veckor av hälsosamt leverne. Trevligt trevligt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0