Viktnedgång

Tjoflöjt!
Skämmes, så dålig jag varit på att blogga. *slår mig själv på fingrarna med linjalen*

Snabb uppdatering:
Jag och Mattias har börjat ta tag i motionering. Stavgång i snabbt tempo i löjligt jobbig skogsterräng minst två timmar varje dag. Sjukt jobbigt, men för varje dag blir man lite mer energisk. Till följd av detta (och minskat matintag) så har jag gått ner 10 kilo. Rätt så skapligt, eller hur? Kommer i mina gamla hundbyxor nu igen. Tjoho!

På hundfronten så har vi anmält oss till två tävlingar. En i lydnadsklass två i Sörping den 29 maj, och en i lägre sök i Kumla den 27 juni. Heja heja!

Trädgården har jag jobbat arslet av mig i, nu är baksidan klar. Nästa stora projekt är att gräva bort stubbarna på framsidan. Huvva..

En till tavla har jag hunnit måla. Ska bara fixa med lite smågrejer så är den färdig sedan. Rätt så nöjd med den faktiskt.

Ehm.. vad ska skrivas mer? Är så kass på detta. Är ju lite bättre på att blogga om hundarna mina. Kanske där jag hör hemma på riktigt? Den som lever får se.

Ha det!

Kommentarer
Postat av: Michis

Jäklar vilket jobb ni lagt ner!

Bra kämpat!Vad gäller boende så är det i början, inte ner mot Willys och sen vänster, utan innan dess.Vill inte riktigt skriva ut det, för om jag kommer bo där så vill jag inte att det ska vara sökbart. ;)

2009-05-28 @ 08:37:48
URL: http://michis.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0