Måleri

Hallå hallå!
Nu var det ett bra tag sedan jag skrev här sist. Äh. Jag har inte så många läsare så jag tror inte att jag saknas något nämnvärt här på nätet. Ingen som gråter floder för att jag varit frånvarande en stund, inte om jag inte har psykos som läser det vill säga.. vilket ni såklart får också, om ni vill. Det är en fri värld. Jag är inte så normal heller hela tiden.. Hoho. Svammel! Det jag egentligen vill säga är att jag är tillbaka, om än för bara en liten stund.

Min diet har farit åt pipsvängen för länge sedan. Jag skyller på diverse sjukdomar och dåligt väder.. för att inte nämna dålig karaktär. Men godiset har jag låtit bli!

Nu har jag plockat upp min konstnärliga ådra igen. Måste ha varit runt 15 år sedan jag målade på duk senast, då jag lånade morsans staffli, penslar och dukar för att skapa det finaste en sexåring någonsin skapat. ;)

Hur som helst. Jag började för någon vecka sedan i liten skala med att måla en liten tavla i oljefärg föreställande Ciara, jag har inte gjort klart den än, men det blir nog av imorgon. Grunden är jag skapligt nöjd med ändå. Min första tavla i vuxen ålder liksom. Efter det lyckade experimentet har jag köpt ett bordsstaffli (den lilla Ciaratavlan hade jag i mitt knä när jag satt i soffan medan jag målade), många olika penslar, flera pannåer och massor av oljefärg och akrylfärg. Så nu ikväll svängde jag ihop min första riktiga tavla! Den blev riktigt bra och ska hänga över soffan. Mattias valde ut motivet (inspirerat från en tavla på internet) och han blev riktigt nöjd! Sånt är trevligt att höra. Det var så satans roligt att måla så jag har nog blivit biten nu. Vill ni ha tavlor är det bara att säga till! =)

Har även tänkt ta upp mitt tecknande, som bara var några år sedan jag lade av med det, så det sitter inte så långt in. Hade tänkt göra porträtt på mig, Mattias och Ciara, som kanske i framtiden får vara med på vår förstasida på hemsidan. Den som lever får se.

RSS 2.0