Utflykt

Imorgon bär det av med kanot uppåt barndomstrakterna. Fan, vad skoj detta ska bli! Var ett antal år sedan jag paddlade kanot sist, och Mattias har nog faktiskt aldrig paddlat. Ska bli skapligt intressant detta. Hoho. =P
Så om ni ser två fetlagda personer i en liten kanot med en massa packning mitt på en stor sjö i Östergötland, varav den person med minst hår och skägg som sitter längst bak i kanoten INTE paddlar utan bara åker snålåk, snälla, hojta till då! I så fall har jag en gås oplockad med herrn i huset. ;)

Hur som, vi ska upp mot öarna och njuta av naturen en hel dag. Grilla och sånt också. Först tänkte vi tälta eftersom vi ändå ska ha kanoten i ett dygn, men det är fortfarande liite för kallt för att tälta. Tycker vi. Så vi paddlar tillbaka och sover över hos mina föräldrar för att sedan paddla tillbaka till utgångsplatsen dagen efter. Förhoppningsvis fixar vi en massa bilder som ni kan få ta del av senare i veckan!

Var bara en liten snabb uppdatering. I ämnet övrigt så har jag svullat socker idag då morsan bjöd på mors dag-tårta. Den var fasligt god, så jag tog två bitar. Hujeda mig! Resultatet av att vika från "dieten" blev att jag tyckte att jag då kunde svulla lite andra saker som man kanske hade byggt upp ett litet sug efter för att på så sätt ta bort suget. McDonald's besöktes och det görs inte om i ett huj. Usch, vad äckligt det är! Tacka vet jag mina hälsorätter istället! Testade dessutom deras Maräng Swiss. Usch och tvi. Nej, vet du vad. Hellre frukt! Skönt att det har vänt så oerhört på bara några veckor av hälsosamt leverne. Trevligt trevligt.

Viktnedgång

Tjoflöjt!
Skämmes, så dålig jag varit på att blogga. *slår mig själv på fingrarna med linjalen*

Snabb uppdatering:
Jag och Mattias har börjat ta tag i motionering. Stavgång i snabbt tempo i löjligt jobbig skogsterräng minst två timmar varje dag. Sjukt jobbigt, men för varje dag blir man lite mer energisk. Till följd av detta (och minskat matintag) så har jag gått ner 10 kilo. Rätt så skapligt, eller hur? Kommer i mina gamla hundbyxor nu igen. Tjoho!

På hundfronten så har vi anmält oss till två tävlingar. En i lydnadsklass två i Sörping den 29 maj, och en i lägre sök i Kumla den 27 juni. Heja heja!

Trädgården har jag jobbat arslet av mig i, nu är baksidan klar. Nästa stora projekt är att gräva bort stubbarna på framsidan. Huvva..

En till tavla har jag hunnit måla. Ska bara fixa med lite smågrejer så är den färdig sedan. Rätt så nöjd med den faktiskt.

Ehm.. vad ska skrivas mer? Är så kass på detta. Är ju lite bättre på att blogga om hundarna mina. Kanske där jag hör hemma på riktigt? Den som lever får se.

Ha det!

RSS 2.0